Rosanne zoekt een Kamer / Appartement / Huurwoning in Amsterdam

Rosanne zoekt: Een Kamer / Appartement / Huurwoning in Amsterdam

  • Kamer / Appartement / Huurwoning
  • Min. 0 m2
  • Vrouw
  • 24 Per direct

Ik ben Rosanne en ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik voor de tweede keer gestopt met een studie en ben ik fulltime aan het werk bij de klantenservice van een bedrijf. Ook werk ik al 4 jaar elke zaterdag op de markt bij de bloemenkraam :).

Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal, outgoing persoon die graag dingen onderneemt met anderen. Ik ga graag uiteten en pak graag festivalletjes. Maar een avondje Netflixen met een fles wijn naast me vind ik ook lekker.

Ik zing graag en ik ben 24/7 bezig met muziek. Ook heb ik vaak kleine rolletjes in allerlei films, series en commercials. Zo shine ik regelmatig in GTST, ben ik te zien in verschillende Netflix en videoland 'originals' en ook heb ik dit jaar meegedaan aan K@ zoekt K3!:)

Ik blijf graag bezig in de Entertainment wereld, en dus wil ik volgend schooljaar in Amsterdam gaan studeren in de richting van de Showbizz. Een concrete opleiding heb ik nog niet gekozen, maar het wordt inieder geval op de HVA of de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten voor een acteeropleiding.

Omdat de hele Showbizz wereld zich afspeelt in Amsterdam/Hilversum wil ik graag gedurende mijn studie in Amsterdam gaan wonen. Voorkeursbuurt; de Pijp.

Algemene informatie: Rosanne
  Vrouw, 20 jaar