Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Voorsteven in Amsterdam

  • 74 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De woonkamer is heerlijk ruim en lekker licht door de grote ramen. Deze ruimte is prima onderhouden en voorzien van lichte kleuren.

Op dit moment beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers. Beide kamers zijn prima afgewerkt en lekker licht. Door de praktische indeling wordt de ruimte prima benut en gaat er geen ruimte verloren.

De badkamer is prima afgewerkt en onderhouden. Deze is voorzien van licht tegelwerk en je beschikt hier over een douche en een wastafel. Het toilet is apart naast de badkamer te vinden.

Het complex is centraal gelegen en op 2 minuten lopen van winkelcentrum “ De Banne “, waardoor alle nodige voorzieningen binnen handbereik zijn. Verder ligt deze dichtbij het eind- en begin station van de Noord-Zuidlijn. De Ring A-10 is lekker snel te bereiken, waardoor je snel op het werk bent. Kortom een prachtige centrale ligging en niet te vergeten volop gratis parkeren in de buurt

De Woning is per direct beschikbaar voor maximaal twee jaar en daarna onbepaalde tijd

De huurprijs is 1600,- exclusief Gas, water en licht

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Vrijstaande woning
Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Banne Noordwest
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart