Usama zoekt een Studio in Amsterdam

Usama zoekt: Een Studio in Amsterdam

  • Studio
  • Min. 50 m2
  • Man
  • 20 Per direct

Ik ben geen lid van een religie maar ik geloof diep in god op m'n eigen manier en dat is goed genoeg voor mij. Ik ben een 22 jarige man en ik wil verhuizen om aan mijn nieuwe leven en doelen te beginnen. Ik zoek een studio of kamer met inschrijving. Ik ben vanaf ergens in juni of per 1 juli bereid om te verhuizen, maar tot op heden ik sta ik open om benaderd te worden voor kennismaking, info, bezichting etc. Ik houd van Amsterdam. Ik voel me thuis in Amsterdam. Ik heb daar ook gewerkt en vrienden gemaakt.

Mijn afkomst is Marokkaans.
Ik ben in Spanje, Madrid geboren en ben in 2000 gaan wonen in Nederland.

Mijn Talen:
Nederlands = vloeiend.
Engels = heel goed.
Marokkaans-Arabisch = matig.
Spaans = matig.

Mijn Hobbies:
-Ik ben heel bezittelijk met mijn game collectie. Ik game soms, maar ik bewaar ze ook als souvenir.
-Ik ben een diverse luisteraar van muziek; zoals hip hop, alternatief rock, orchest, city night en nog meer.
-Ik hou van schaken en sporten, en heel soms naar de bios. Maar sporten is waar ik me in het meest tijd besteed tussen mijn hobbies.
-Ik vind het leuk om af en toe interessante dingen te leren zoals psychologie, geschiedenis, astrologie, koken, wetenschappelijke of andere dingen (dit doe ik meestal met mijn laptop of een app).

Ik rook en drink niet.
Ik kan sociaal zijn en casueel een klets maken, maar ik kan ook prima zonder. Ik ben heel rustig en behoud in meeste gevallen tijd voor mezelf.
Ik houd van rust en houd rekening met de gewenste rust en stilte voor mijn medebewoner/verhuurder.

Mijn droom is om uiteindelijk een goede baan te hebben na mijn studie of een pro atleet worden. Mijn huidige opleidingsniveau is AKA MBO 1. Ik wil eerst nog wel blijven werken om me voor te bereiden voor een sportschool en om te beslissen of ik ga beginnen met studeren of blijven werken.

Wat mij een goede huurder maakt is dat ik van rustigheid hou. Ik ben een introvert. Mijn energie uit ik buiten mijn studio in een sportschool of ergens anders. Dus ik houd mijn tijd & energie meestal of altijd voor mijn eigen bezigheden.

Algemene informatie: Usama
  Man, 22 jaar
Type huurder: Starter